Работи паметно: Специјална количка за полнење вреќи со жито

Кој полнел вреќи со жито, знае колку мака треба за да наполниш само 1 вреќа. А замислете да треба да наполните стотици вреќи на ден? Ако работиш паметно, и тоа е можно!