Работникот толку добро се дезинфицирал, што не може да се качи на велосипедот

Една работа ниту еден доктор не негира, а тоа е дека жестокиот алкохол го уништува коронавирусот. Па така, човеков и не е толку виновен за состојбата во која се нашол :).