Рачна проверка за КОВИД-19

Популарно наречениот „мануелен скрининг“ е исто така ефикасен метод како и тестовите, со одреден степен на грешно позитивни или грешно негативни :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.