Радост на првиот состанок на пар кој се запознал преку интернет

Фраерот си испечатил и слики, за да ги спореди со девојката во живо :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.