Рајот постои и е скриен на место кое потсетува на Сејшелите

Крајбрежната уличка на врвот на карпата води до една од најубавите плажи на Викторија. Фери Коув на Вилсон Поинт привлекува туристи гладни по авантури бидејќи меѓународните граници на Австралија остануваат затворени и патувањето сега е малку веројатно до средината на 2022 година.

Посетителите ја споредија затскриената плажа, на три часа возење на 214 километри југоисточно од Мелбурн, со рајските острови како што се Сејшелите. Видео запис на патнички агент покажува закрпи од чист бел песок врамени со пенлив тиркизен океан. До плажата може да се стигне преку дрвена штица односно пешачка патека која се поминува за 45 минути во секој правец ако одите со умерено темпо. Подолу, на песок, заливот е исполнет со џиновски камења, карпи базени и локален животински свет.