Раперот Снуп Дог има една порака до Бил Гејтс во време на КОВИД-19

Кога мора да седиш дома, нема концерти, нема излегување, Бил Гејтс не смее да киксне :). Мора да им работат серверите на Мајкрософт за да може да се играат онлајн видео игри.