Расчистување стари сметки со полицаец на должност

Некои луѓе едноставно не забораваат и не простуваат, туку само чекаат шанса за одмазда.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!