Расположената диџејка има малку глупа другарка

Другарката реши да ја изненади со тоа што ќе и упади среде настап со шампањско. А опремата е прилично скапа.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.