Растоварањето ѓубре во преполн контејнер заврши многу необично

Исто како Нова Година да дошла 25 дена порано :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.