Ратата – македонска верзија (Мотика хит на месецот)

Почнува вака: Ратататата – доцни платата, та короната ни е*а мајката, ратататата.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.