Разговор меѓу маж и жена во карантин (црн хумор)

– Душо, не ли мислиш, дека сум малку здебелена со овој карантин?
– Пиленце, ти никогаш не си била слаба…
Час на смртта: 15:20.
Причина за смртта: коронавирус.

Имате интересно видео или слика? Испратете го овде.