Реакцијата на девојчето кога прв пат ја виде мама со маска

Убавината бара жртви, а жртвата овој пат беше малата ќеркичка.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.