Реакцијата на фраерот кога виде дека инстатутката му се качила на автомобилот

Се залепила како лепенка на скапиот автомобил, но типот ја среди со еден потег :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.