Реакцијата на кучето кога ја виде газдарицата со маска за разубавување

На обичната маска за вирусот, ај некако ќе се навикне, но ова ги поминува сите граници!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.