Реакцијата на мајката кога сфати колку глуп син одгледала

Таа одамна знаела, гледајќи го како по цел ден седи на ЈуТУП, но не веруваше дека станал до толку ТУП.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.