Реакциите на детето кога гледа жестока тепачка на акционен филм

Сите сме гледале кога сме биле деца, гледаат и денешните, без разлика што на почетокот на филмот пишува дека е за публика постара од 12 или 16.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.