Рекцијата на мајката, кога виде какво играње научила нејзината ќерка на ТикТок

Просечната возраст на кинеската социјална мрежа ТикТок е веројатно 10, па мајката очекуваше некое играње соодветно за возраста.

Погледнете го само изразот на нејзиното лице :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.