Рекцијата на тинејџерката, кога виде како пред нејзината зграда некој запалил автомобил

Во еден од дворовите на зграда во рускиот град Новомосковск, две неидентификувани лица фрлиле запалена партал под автомобил, кој стоел на паркингот подолго време. Кога жителите виделе како автомобилот почнува да гори, повикале полиција, но една тинејџерка, која се враќаше дома, размислува поинаку од сите останати.

Девојката го реши проблемот на свој начин, со голи раце!