Репрезентативците беа испратени со многу љубов и со посакување среќа на типично македонски начин

Им ја посакуваме сета среќа на светот и да нѐ направат уште погорди.

Автор: Анонимен

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.