Решете го тестот и откријте каков тип на размислување имате: машки или женски!

Погледнете го цртежот и одговорете на следново прашање: во која насока трча човекот?

Дали тој трча кон вас или пак бега од вас. Значењето на вашиот одговор ќе го пронајдете подоле.

Одговор: Човекот трча кон вас

Ова значи дека вие целосно размислувате како маж. И тоа е факт. Не правите неколку работи во исто време но претпочитате да завршите една задача од почеток до крај и потоа да преминете на следната. Сѐ правите со големо внимание, си поставувате цели и се обидувате да ги постигнете. Мислите прагматично. Се трудите да зборувате помалку, а да правите повеќе.

Одговор: Човекот бега од вас

Ова ве карактеризира како личност која размислува 100% како жена. Знаете како да се справите со вашите емоции, но тоа не значи дека сте „буден“ човек. Ако ви се допаѓа местото каде што работите, можете да го реализирате вашиот креативен потенцијал. Имајте добра меморија. Интуицијата ви е едноставно неверојатна! Во вас доминира „женскиот принцип“, за да можете да забележите желба за планирање и љубов за сѐ што е поврзано со убавината.