Резиденција со поглед на океанот во Португалија остава без здив

Океанскиот брег помеѓу Вијана до Кастело и Галиција е многу популарен за летни одмори. Оваа куќа е со двојна употреба. Се наоѓа на половина пат по ридот покрај Атлантскиот Океан. Ова значи дека, од една страна, се соочува со морето, а од друга страна, има корист од уникатна локација која ја зачувува природната убавина на пејзажот.