Резултатот од една вечерна забава на популарната плажа Бонди во Сиднеј: 10 нови потврдени случаи на КОВИД-19, а ќе има и уште!

На луѓето никако не им доаѓа умот! 10 туристи се заразија од корона, а стотици се во паника дека и тие се заразиле после оваа глупост што ја направија. Затоа ние ќе си седиме дома и ќе чекаме ова да помине.

Да погледнеме преку фотографии каква е ситуцијата деновиве на истата таа плажа.