Рибарите имаа многу интересен улов, стар илјадници години

Мамутите се одамна изумрени, но ова докажува колку грандиозни животни биле.

Отсекогаш ве мачеле големите прашања? Верувате дека светот не е толку едноставен и дека постојат и работи кои не ги гледаме? На вистинското место сте. Посетете го каналот Мистерии и урбани легенди.