Рибарот добро си ги знае приоритетите и не може тука некои суперзгодни плавуши да му матат вода

Секој човек мора да си има приоритети во животот, па така и фраерот точно знае што му е поважно :). Двете плавуши го прашуваат дали сакал трoјкa, а нему баш во тој момент му се насмевна среќата.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.