Риболов на мраз на руски начин. Вака се прави тоа!

Никој жив не знае што се случувало ноќта, а еве каква ситуација начека другарот наредното утро.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.