Робот „Горила“ се инфилтрирал помеѓу група на животни и направи неверојатни снимки какви што не се видени досега

Филмаџиите во „John Downer Productions“ дојдоа до генијален начин за снимање на животни во нивното природно живеалиште. Тие вработиле реалистични роботи направени да личат на животните кои што треба да ги шпиунираат.

Тие одат на тајни задачи и го фаќаат уникатно однесување на животните одблизу. Еден од овие тајни агенти, горила, стана вистинска ѕвезда на шоуто. Тој се инфилтрираше во група на горила и направи неверојатни снимки, каде што животните пеат, феномен кој за прв пат е снимен кај овие животни па и испуштаат гасови.