Родителите ги исфрлија од авионот, затоа што нивната 2-годишна ќерка не сакаше да стави маска

Родителите навистина се потрудија да го убедат девојчето да стави маска, дури таткото му го покри лицето на девојчето со шал или нешто слично, но тоа не било тоа според редарите.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!