Родителите ја добиле најлошата идеја за роденденско изненадување на сите времиња

Па уште и напишале дека не очекувале ваква реакција. А како би требало да реагираат децата со страшен Бигфут под прозорецот?!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!