Родителите мислеа дека ќе се разочара, но на некои деца им треба многу малку да бидат среќни

Децата можат да имаат многу креативни желби за подароци за новогодишните празници, а некои од нив можат да бидат и многу „амбициозни“. Сепак она со што се одликуваат децата е нивната невиност и благодарност на кои возрасните не можат да останат рамнодушни.

Малата Ариа требаше да го добие „Најлошиот подарок за Божиќ“, но нејзината рекација ги изненади сите.