Рокерот малку претерал на сопствениот настап

Ако јадете нешто или сте гадливи, не го препорачуваме видеото.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!