Романската госпоѓа го блокирала сообраќајот, но романските возачи се спремни за вакви ситуации, како никаде на друго место во светот

Згора на сѐ, полицијата дошла и ја казнила госпоѓата затоа што го блокирала сообраќајот. Инцидентот се случи во градот Константа, во јужниот дел на Романија.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.