Романтичниот дечко лошо го разбраа

Девојката уживаше во спонтаниот флерт на семафор, кога наеднаш фраерот одлепи.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.