Романтичниот дечко реши да ѝ подари роза на плавушата

Некако ми е сомнително нејзиното тврдење дека баш роза сакала да добие :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.