Романтичното запросување се претвори во смешно, како сцена од добра комедија

Магичниот момент наеднаш стана траги-комичен и немаше враќање назад.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.