Романтичната сопруга му прави специјално шоу на сопругот а овој снима со мобилниот телефон

Убаво е да се види дека и во 2020 се случуваат вакви романтични моменти.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.