Романтичниот фраер викнал музика, за да ѝ пее серенада на девојката од неговите соништа, НО…

Девојката изгледа е преокупирана со исполнување на своите соништа 🙂.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.