Романтика на каучот (виц)

Гушнати двајцата седат на каучот и гледаат телевизија.
– На што мислиш, мила? – прапува тој.
– На истото на коешто мислиш и ти! – срамежливо одговара девојката.
– Одлично! Штом е така, за мене направи еден со шунка!