Романтика на руски начин: Ја запроси својата девојка во паркот, а другарите се секогаш тука да помогнат

Само прстен и букет цвеќе не е доволно, треба и другарот да чита рап од телефонот, а и пијаната другарка е тука за морална поддршка. Апсолутно романтично!