Романтика на руски начин: Првиот бакнеж никогаш не се заборава!

Се ќе беше во ред, ако фраерот не се празнеше за време на романтичниот момент.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.