Рушење на згради со луксузни станови во Индија, затоа што биле дивоградби

Рушењето е снимено во во областа Кочи, Јужна Индија, после пресудата од Врховниот Суд и ова не е единствената ваква срушена зграда. Кога вакво нешто ќе се случи во Македонија, тогаш државата ќе тргне напред. Наместо тоа, нашите политичари носат нов закон за легализација, за да си ги наполнат џебовите со мита и провизии, а и државната каса да се поднаполни, за да има повеќе за крадење.