Русија ги дезинфицира улиците и тоа панично, како да се во војна

Пред некој месец им се смеевме на Кинезите за слична ваква реакција, а денес и не ни изгледа баш така смешно. Кога веќе не сме сигурни каде сѐ го има чудотото, зошто да не и вака.