Руси направија јако добредојде на учениците, но и татковците

Во Хабаровск изби сериозен скандал. Многумина беа многу изненадени кога на првиот училиштен ден како дел од настапот имаше танчерка. Веруваме дека татковците го ценеле настапот.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!