Русија е чудесно место за живеење, каде што улична тепачка може да започне и без никаква причина

Исто така резултатот од тепачката никогаш не е предвидлив, без разлика колку е поголем еден противник од друг.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!