Русин падна од терасата на 16-кат и преживеа благодарение на една среќна околност – падна врз скап автомобил

Еве зошто секој треба да вози автомобил со добри амортизери! Ова е видеото од падот! Сѐ уште не се знае дали причината за падот на овој несреќник од Санкт Петербург била водката.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!