Русинката си оди дома рано наутро, после бурна петочна вечер

После неколку пати паѓање во калта, се сети да продолжи на сите четири :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.