Русинот не си ја пушта жената дома, затоа што ја слушнал како се накашлала

Ако ова не е љубов, тогаш не знам што е!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.