Русинот одејќи по мостот повторува: Слава му на Бога што ние живееме во Русија, а не во Америка

А причината за оваа негова искрена благодарност до Горниот е самиот мост.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!