Русинот ограбува само со голи раце и тоа не прилично брутален начин

На крај на видеото извади и нож, кој воопшто не му ни користеше додека го извршуваше злоделото.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!