Русинот загубил сѐ на коцка во едно казино во Казан, па се врати да се одмазди на свој начин

Господинот реши да стави крај на сѐ со помош на една туба бензин.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!