Руска пливачка ни ја покажува нејзината домашна рутина за вежбање додека базените се затворени

Јулија Јефимова е шесткратен светски шампион, нејзиното деби беше на Олимписките игри во 2008 година.

Меѓутоа, кога спортистката не освојува злато во олимписките базени, таа вежба дома.

Јефимова сподели импресивни снимки од домашните тренинзи, што прдизвика нашите непостоечки мускули на стомакот да почнат да пецкаат.

Спортистот стана шесткратен светски шампион освојувајќи злато на 50 метри градно во 2009 и 2013 година, 100 метри градно во 2015 година и 200 метри градно во 2013, 2017 и 2019 година.

Таа го имаше своето деби на Олимписките игри во 2008 година, освојувајќи бронзен медал на 200 метри градно во 2012 година и сребрени медали на 100 метри и 200 метри градно во 2016 година.

Едно е сигурно, ако тренингот на Јулија стене нов интернет предизвик, ќе мора да го пропуштиме.